Assalamoe alaikoem warahamatullahi wabarakatuh beste broeders en zusters,

 

De kans is groot dat het komende dinsdagavond 19 mei Lailatul Qadr is insha Allah. Wij vragen Allah om al onze goede daden in deze gezegende maand te aanvaarden en aanleiding te laten zijn om het Paradijs te betreden.

 

Op deze avond zullen we om 20.30 uur via de moskee info-Whatsapp, Facebookpagina Moskee Assalaam en de website www.moskeeassalaam.com een lezing delen van onze imaam Mohamed Ousalah met tevens een korte videoboodschap van onze voorzitter Mohamed El Amriti. De lezing van de Imaam wordt ook kort vertaald naar het Nederlands.

 

Wij hebben de afgelopen jaren met zijn allen kei hard gewerkt om onze moskee op te bouwen tot wat het nu is. Met dank aan Allah bevinden we ons momenteel nog in een gezonde fase elhamdoelilah. Daar mogen we als gemeenschap super trots op zijn!

 

Onze moskee draait op jullie vrijwillige contributie en donaties. Dit is echter niet genoeg om alle kosten te dekken. Zeker niet in deze tijd waarin we nu leven.

 

We zouden graag alle stoelen in de moskee willen vervangen die hun beste tijd gehad hebben en nu dringend aan vervanging toe zijn. Ze zijn ook al weer ruim 12 jaar oud. Dit zijn weer extra grote uitgaven voor de moskee waarmee een bedrag van +/- €4000,- gemoeid is. Een stoel kost symbolisch €25,-

 

Wij willen op deze gezegende avond een beroep doen op jullie gulheid en jullie vragen om ons allen te helpen bij het aanschaffen van deze 160 stoelen.
Na Allah, de Verheve, stellen wij ons vertrouwen en onze hoop volledig op jullie. Samen kunnen we het mogelijk maken dat we met zijn allen, maar voorral onze ouderen comfortabel kunnen zitten en onze kinderen comfortabel Islam- en Koranonderwijs kunnen blijven volgen zodat ze kunnen werken aan het versterken van hun islamitische identiteit.

Moskee Assalaam rekent op Allah en vervolgens op jullie. Doneer gul zodat onze moskee financieel gezond blijft.
Doneer via deze pagina
Of

Bankoverschrijving
IBAN: NL98RABO0120727692
Op naam van : Moskee Assalaam Panningen

 

Mocht je het eventueel contant willen doneren dan kan dit bedrag achteraf alsnog aan het bestuur overhandigd worden. Als de intentie er maar is inshaa Allah. Moge Allah het van je accepteren en in je weegschaal van hasanaat plaatsen op de Dag des Oordeels.

 

Lailatul Qadr is een geweldige nacht die je niet wilt missen, want volgens de Koran is de beloning voor één daad van aanbidding op deze nacht gelijk aan 1000 maanden (ruim 83 jaar!) van aanbidding. Wie wil dit nu niet?

 

Wassalaam,
Bestuur Moskee Assalaam

iDEAL

Vul hier het gewenste bedrag in die u wilt doneren.

Bedrag € -