Bismillahir-Rahmanir-Raheem

 

Beste broeders en zusters,

 

Een verwoestende aardbeving heeft Marokko getroffen, en duizenden mensen lijden nu in deze moeilijke tijd. Het is onze plicht om samen te komen en degenen in nood te ondersteunen, want Allah zegt in de Koran: “En doe goed. Voorwaar, Allah heeft de weldoeners lief.” (Koran, Surah Al-Baqarah, 2:195)

 

We roepen jullie op om de handen ineen te slaan en mee te doen aan onze inzamelingsactie om de slachtoffers van de aardbeving te helpen. Onze Profeet Mohammed (vrede zij met hem) leerde ons: “De gelovige is voor de gelovige als een bouwwerk, de een versterkt de ander.” Laten we samen een sterke gemeenschap zijn en degenen in Marokko ondersteunen.

 

Wat kunt u doen?

Geld doneren:

Uw financiële bijdrage kan direct levens redden en is een vorm van sadaqah (liefdadigheid) die ons dichter tot Allah brengt.

Donatielink: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html…

 

Delen:

Stuur dit bericht door, maak onze inzamelingsactie bekend en moedig anderen aan om mee te doneren. Laten we samenwerken om de pijn te verzachten en hoop te herstellen, en laten we ons geloof in daden omzetten. Marokko heeft ons nodig, en wij kunnen een verschil maken. Om onze organisatie te leren kennen, klik op de volgende link: www.sml-limburg.nl

Moge Allah ons allen zegenen voor onze inspanningen en ons bijstaan in deze tijd van beproeving.

 

Dank u voor uw vrijgevigheid en medeleven.

 

Samenwerking Moskeeën Limburg.

Website: sml-limburg.nl

IBAN: NL 06 INGB 0006 6356 82

KvK-nr: 82138028